Ligt u in scheiding?

Gaan u en uw partner scheiden en heeft u een advocaat nodig uit Delft die u helpt alle regelingen te treffen? Dan staan wij voor u klaar. Voor u persoonlijk gaat er veel veranderen, maar volgens de wet moeten er ook een aantal veranderingen worden vastgelegd. Heeft u kinderen? Dan is verstandig een specialist in te schakelen die u en uw ex-partner kan ondersteunen met de regeling van alimentatie en de omgang. Veel zaken kunnen in overleg geregeld worden, als er geen onenigheid bestaat tussen beide partijen. Wij treden dan op als bemiddelaar. Wij helpen een oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is. Wij brengen de communicatie tussen u en uw partner op gang en bieden vanuit andere invalshoeken oplossingen aan.

Voor hulp bij uw scheiding in Delft of omgeving van Delft kunt u bij ons terecht. Wij helpen u van begin tot eind met uw scheiding.

Professionele hulp bij uw scheiding

Als u ons advocatenkantoor uit Delft inschakelt om uw scheiding te regelen, kunt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. U heeft al genoeg aan uw hoofd, wij zorgen ervoor dat u nergens meer omkijken naar heeft. Vertrouw op ons en neem een advocaat voor familierecht in Delft in de arm voor uw scheiding.